Webdevelopment

Wij maken gebruiksvriendelijke en op maat gesneden maatwerk webapplicaties / software. De software wordt speciaal voor jou ontworpen en ontwikkeld. Het bevat alleen de functies die jij nodig hebt en doet precies wat je er van verlangt.

Websites

Een buitengewoon bedrijf verdient een buitengewone website en uitstraling. Dat kunnen wij voor jou realiseren. Hoe breed en gespecialiseerd wil je het hebben? Elk antwoord op deze vraag resulteert hoe dan ook in een uitstekend resultaat.

Mobile development

Wij zijn nu al bezig met wat morgen moet werken. Wij zorgen ervoor dat de content in alle mogelijke contexten perfect is afgestemd op de gebruiker onderweg, op werk of thuis.Maatwerk

Ingewikkelde bedrijfsprocessen eenvoudig en overzichtelijk maken; dat is waar wij goed in zijn. Jij wilt je bezighouden met je werk, wij willen ons graag bezighouden met software die precies doet wat je verwacht.

Applicatie beheer

Om het voor jou nog makkelijker te maken, kunnen wij voor jou de applicaties beheren. Wij doen de updates en het onderhoud en zo blijven wij jou een fantastisch product garanderen. Lekker makkelijk toch?

Hosting

Met je website wil je zichtbaar en vindbaar zijn in de online wereld. Wanneer jij je website bij ons host, kunnen wij je garanderen dat je altijd online bent. Wij garanderen jou een uptime van 99.9%.

Service & Support

Jou helpen en jou blij maken. Dat doen we door jou de beste service en support te bieden op onze diensten. Je kunt ons zelfs ’s nachts bellen (maar liever niet te vaak).

Consulting

Je hebt een geweldig idee en nu zoek je nog iemand die dat kan uitvoeren. Heb jij mazzel dat je bij Skrepr terechtgekomen bent. We denken mee, delen onze expertise met je, en zo bouwen we samen aan een perfect eindresultaat.Ook diensten afnemen bij Skrepr? Dat kan!

Hebben we je kunnen overtuigen van onze expertise en enthousiasme? Wacht niet langer en neem contact met ons op. We willen graag kennismaken met jou.

Neem nu nog contact met ons op